| Σωκράτης Μάλαμας |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| chameleon |
Posted: August 31, 2009 04:32 pm
|
|
Group: Members Posts: 23 Member No.: 846 Joined: March 08, 2008 |
μια χαρά ήταν εψές...ώραίος χ'ωρος, ωραίος ήχος, ο Σωκράτης ευδιάθετος..(τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε...)κόσμος πολύς και χωρίς παρατράγουδα...προ΄γραμμα το γνωστό με τα συνιθισμένα πλέον εξτρα τραγούδια (μού'πες θα φύγω,δεν χωρας πουθενά κτλ κτλ...)
απο μέρους μου να ζήτήσω συγνώμη στα παιδιά που μετά το τέλος της συναυλίας τους αποχωρίστηκα εσπευσμένα λόγω ανελειμένων υποχρεώσεων...κλάψ!!! |
| Anel |
Posted: August 31, 2009 05:17 pm
|
|
Group: Members Posts: 316 Member No.: 124 Joined: January 03, 2006 |
Επιτέλους!!!
Κατάφερα να παω και γω σε μία συναυλία για φέτος το καλοκαίρι!! Και ομολογώ ότι ήταν εκπληκτικά! Το θέατρο ήταν απίθανο και η διάθεση σου έφτιαχνε ήδη ενώ έκανες τη διαδρομή για να φτάσεις μέχρι αυτό.. Ο Μάλαμας είχε πολύ καλή διάθεση και το κοινό ήταν μια χαρά με εξαίρεση τη "Μπανάνα, μπανάνα" που εγώ του άκουγα για "Μπαντάνα, Μπαντάνα". Έπαιξε 3 ώρες και κάτι και η playlist ήταν άκρως ικανοποιητική! Για μένα τουλάχιστον! Επειδή ήταν η πρώτη μου συναυλία για φέτος είπα να είμαι καλός άνθρωπος και να σας κάνω δωράκι: http://www.youtube.com/watch?v=BeGVNMpClvw Παρακαλείται όποιος έχει φώτο με τη λιβελούλα που απολαμβάνε τη συναυλία από τα μαλλιά του Ταπάκη να την ανεβάσει!! Επίσης, είχα πολύ καιρό να δω τη Μαρίνα και μου φαίνεται ότι πλέον έχει δέσει μια χαρά με το πρόγραμμα... -------------------- |
| Evangelia |
Posted: August 31, 2009 06:58 pm
|
|
Group: Members Posts: 80 Member No.: 395 Joined: December 27, 2006 |
Η συναυλία της Λιβαδειάς ήταν σαν τα σουβλάκια της. Πολλά υποσχόμενη καθότι πολυδιαφημισμένη (κυρίως λόγω εξαιρετικής τοποθεσίας, ένα μικρό πέτρινο θεατράκι περιτριγυρισμένο από βράχους). Ζουμερή κατά περίπτωση - από άποψη περιεχομένου - : ο υπέροχα διασκευασμένος Μάντης, μια εξαιρετική «Γυναίκα», το ακριβοθώρητο «Μετάξι» που επανέκαμψε τελευταία και ένα ανατριχιαστικό «Ξημερώνει» - αν εξαιρέσεις το παντελώς άσχετο «μπανάνα» που φωνασκούσαν τα γυμνασιόπαιδα πίσω μας καθ’ολη τη διάρκειά του), παθιασμένο «Δε χωράς πουθενά» και ωραίο κλείσιμο με «Μάγκικο μελαχροινό». Στα λοιπά σημεία «εύπεπτη» καθότι αναμενόμενη. Κύλησε επίσης πολύ ευχάριστα γιατί η παρέα ήταν εξαιρετική (chameleon, συγχωρεμένος πουλάκι μου, δεν πειράζει άλλη φορά θα τα π(ι)ουμε περισσότερο, prigipessa μου ‘χες λείψει, thanasikar, Κάτια, πολύ χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε, Ζωή και Ηλιάννα είστε υπέροχες). Αγαπημένο έδεσμα μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές ελλήνων – ευρύτατο ηλικιακό πεδίο, εμφανές το δείγμα σε όλες τις επαρχιακές πόλεις, από μωρά μέχρι παππούδες που μεράκλωσαν και χόρεψαν τι άλλο ? την πριγκηπέσσα. Ο ψήστης (Σωκράτης) ήταν μερακλής, τα κάρβουνα (συναυλιοτουρίστες) αναμμένα και η μερίδα (3ωρη διάρκεια) ικανοποιητική ανάλογα με τους «πελάτες»: απλό ορεκτικό για τους αδηφάγους (οπαδούς), χόρτασε τα νηστικά αρκούδια (γλυκύτατες κοπελιές εκ Πατρών που είχαν να τον ακούσουν από Απρίλη), ανακούφισε τους λιμοκτονούντες (αττικοβοιωτείς), ευχαρίστησε τον ουρανίσκο των χορτάτων (που αδημονούν για βύρωνα), απλώς ικανοποίησε τους λαίμαργους (που έμειναν με την όρεξη στα πράμαντα ελέω βροχής), προβλημάτισε αθεράπευτα τους γευσιγνώστες: γιατί μείναμε με την όρεξη (χωρίς ανκόρ), γιατί δε λέει πολλά με την ακουστική (αν ως μετέπειτα ομοτράπεζοι του Μάλαμα έμαθαν την απάντηση παρακαλούνται ευγενικά να μας την πουν και μας…) και άφησε βασανιστική διαπίστωση στους γκουρμέ: ο καθαρός αέρας και η εξοχική ταβέρνα (δηλ. το ιδανικό σκηνικό για συναυλία) είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη για μοναδικές απολαύσεις. Παλμός και φλόγα ιδιαίτερη δεν εντοπίστηκαν και αυτό άφησε σε ορισμένους (ελάχιστους) μία αίσθηση λειψού, όπως σ’ ένα καλό σουβλάκι απουσιάζουν τα κατάλληλα μυρωδικά ή αρκετή ποσότητα λεμονιού. Θα μπορούσε να ήταν θερμιδική βόμβα, αλλά δεν ήταν. Εντάξει, ενόψει χειμερινής δίαιτας (αποχής μέχρι Δεκέμβρη τουλάχιστον, λόγω δισκογραφικών και άλλων υποχρεώσεων) πήραμε μια καλή δόση. Παράπονο ουδέν, στην τελική. Α, και το πιο σημαντικό για σουβλάκι «συνοικιακού μαγαζιού» (ήτοι συναυλίας σε μικρό χώρο): απολύτως υγιεινό, χωρίς πολλά κορεσμένα λίπη (με εξαίρεση τα γυμνασιόπαιδα που είπα παραπάνω, αλλά αυτά δεν πιάνονται και όπως εύστοχα παρατήρησε δίπλα μου ο φίλτατος, είναι πολύ θετικό που έστω και έτσι σ’ αυτήν την ηλικία ήρθαν στο Σωκράτη. Μετά βέβαια που το συλλογίστηκα δίπλα στον ποταμό Έρκυνα φαντάζομαι ότι το καλό σουβλάκι όπως και τον Σωκράτη, δε θα αργήσεις να το(ν) εντοπίσεις. Θα σας κούραζα κι άλλο, αλλά μ’ αυτά και μ’ εκείνα πείνασα… Όσοι πάτε στο Βύρωνα, καλή σας απόλαυση! |
| nicolasgiann21 |
Posted: August 31, 2009 11:57 pm
|
|
Group: Members Posts: 74 Member No.: 275 Joined: September 04, 2006 |
Πολυ με αρεσε το ποστ σου Ευαγγελια...
Ετσι,σουβλακια...τι καλαμακια και λακαμιες... |
| marina g. |
Posted: September 01, 2009 10:36 am
|
||
|
Group: Members Posts: 47 Member No.: 1.155 Joined: October 28, 2008 |
Aφού σε άρεσε... ΘΕΑ, ΘΕΑ, ΘΕΑ η Εβανχελία μας!!!!!!! -------------------- Tα φτερά μου ανοίγω στον αέρα
ό,τι απομένει απ' τη ζωή είναι μια μέρα είν' ένας κήπος με λουλούδια και με φίδια δυο χελιδόνια που γυρνάν ξανά στα ίδια... |
||
| Aristidis |
Posted: September 01, 2009 11:51 am
|
![]() Group: Members Posts: 48 Member No.: 645 Joined: September 16, 2007 |
δεν κανω quote στην Ευαγγελία για να μη γεμιζω την σελιδα, παρολα ταυτα δεν μπορω να συμφωνησω παραπανω
το μονο κακο οτι ηταν η μονη συναυλια που δεν ηπια ουτε νερο (ουτε αλκοολουχο, ουτε κανονικο), καθοτι δεν προνοησα ο βλαξ, και οταν εφτασα στο θεατρο συνηδειτοποιησα οτι η αποσταση μεχρι το κοντινοτερο σημειο ανεφοδιασμου ηταν αρκετα μεγαλη κατα τα αλλα το θεατρο και η τοποθεσια πραγματικα υπεροχα, και η συναυλια καλη. Επειδη ειμαι φυσει παραπονιαρης, θα γκρινιαξω λιγο λεγοντας οτι ειναι η 3η σερι συναυλια χωρις encore (Περαμα - Πισσωνας - Λειβαδια) Σιγουρα το προγραμμα ηταν αρκετα γεματο, αλλα οπως και να το κανεις το encore τραβιεται το ρημαδι υ.γ. Επειδη ειμαι εκ γεννετης περιεργο ον, μπορειτε να μου πειτε που καθοσασταν ? -------------------- Πίνω πληρώνω για το χθές
μ' άδειες Κυριακές μια μπύρα μια, μια κι άλλη μια σαν απειλή, σα βρισιά ψυχή μου πιές, πιές όσο θές μήπως και πάρεις στροφές |
| myrdel |
Posted: September 01, 2009 07:40 pm
|
|
Group: Members Posts: 117 Member No.: 292 Joined: September 13, 2006 |
Συγγνωμη ρε παιδιά....στις 5 του μηνός δεν ήταν η συναυλία στη λιβαδειά?.... Τι έγινε??
-------------------- ..κανείς δεν χάνει μια ζωή που δεν την έχει..
|
| spartochori |
Posted: September 01, 2009 08:52 pm
|
![]() Group: Members Posts: 156 Member No.: 632 Joined: September 11, 2007 |
Αλλαξε εδώ κ καιρό Μυρτώ.....
|
| myrdel |
Posted: September 01, 2009 09:14 pm
|
|
Group: Members Posts: 117 Member No.: 292 Joined: September 13, 2006 |
Ας ενημερώνουν στο μόνιμο οι administraτορες... Ας περιμένουμε το Βύρωνα τότεςςς... -------------------- ..κανείς δεν χάνει μια ζωή που δεν την έχει..
|
| sce3ta |
Posted: September 01, 2009 11:43 pm
|
|
Group: Members Posts: 105 Member No.: 694 Joined: October 16, 2007 |
Τα είπαν όλα τα παιδιά παραπάνω...
μέρος υπέροχο,Σωκράτης πολύ κεφάτος στην αρχή και λιγότερο προς το τέλος λόγω 'μπανάνας' και γυμνασιοπαίδων....χάρηκα που ακουσα 'μετάξι','μάντη' με πινελιές Κλέωνα και 'Γυναίκα'.. (φταίμε και μεις που τα ανεβάσαμε λίγο στα χορευτικά αλλά αυτά έμειναν γενικώς ανεβασμένα και όταν δεν έπρεπε)...σαν σκηνικό ήταν όμορφο πάντως αν και εγώ προσωπικά δεν μπορώ να είμαι σε όλη τη συναυλία του Σωκράτη καθιστός... (βέβαια όταν σηκώθηκα λίγο ήρθε μια κυρία και μου είπε 'κάτσε κάτω αγόρι μου εδώ ήρθαμε για . . . κουλτούρα!!'') όσο κεφάτος δεν ήταν προς το τέλος πάντως ο Σωκράτης ήταν μετά τη συναυλία..μαζί με Μαρία Λούκα και Κλέωνα είχαμε ωραία κιθαροβραδιά μέχρι τις πρωινές ώρες με Σωκράτη να μας παίζει 'ποντικούς','νυχτολούλουδο' και όσα δεν ακούσαμε στη συναυλία όντας πολύ χαρούμενος και λιγάκι πιωμένος...από ότι λέγαμε πάντως τον χειμώνα δεν θα παίξει αν δεν γίνει κάτι με το κάπνισμα... ανταμώνουμε Βύρωνα.. |
| koureasnikos |
Posted: September 04, 2009 09:08 pm
|
![]() Group: Members Posts: 78 Member No.: 1.296 Joined: March 25, 2009 |
καλησπερα.....ενα βιντεακι...http://www.youtube.com/watch?v=BC9udb6KCSs ερχονται κ αλλα.....
-------------------- ψυχή μου διψασμένη....καρδιά παράφορη...
|
| koureasnikos |
Posted: September 04, 2009 09:10 pm
|
συγγνωμη...λαθος http://www.youtube.com/watch?v=BC9udb6KCSs
|
| koureasnikos |
Posted: September 04, 2009 09:14 pm
|
........επισηςhttp://www.youtube.com/watch?v=n4riF6a5EJU
|
| koureasnikos |
Posted: September 04, 2009 09:15 pm
|
.....επισης λαθος http://www.youtube.com/watch?v=n4riF6a5EJU
|
| thanasiskar |
Posted: September 04, 2009 09:18 pm
|
![]() Group: Members Posts: 516 Member No.: 121 Joined: December 28, 2005 |
Ιδιαιτερη η συναυλια της Λιβαδειας!
"Χαλαρη" μεν,αλλα απολαυστικοτατη.Στην αρχη ειχαν παρα πολυ κεφι,το λαιβ ειχε προδιαγραφες να ειναι κατι το ξεχωριστο. Πολυ ωραιος ηχος,διαφορετικο προγραμμα απο τις υπολοιπες που ειδα φετος(δεν ακουσαμε Ριφιφι και Ευτυχεις,λυπημενοι για παραδειγμα αλλα ακουσαμε Μαντη,Γυναικα και Μεταξι! Κι τελος ο χωρος! ΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?????????? Πραγματικα απο τους πιο ωραιους συναυλιακους χωρους που εχω βρεθει! Ευγε! -------------------- Μα πάντα εκεί που κάθομαι μόνος και συλλογιέμαι
τα πράγματα της ζήσης μου που πέρασαν γοργά έχω το νου μου ακοίμητο μήπως και ξανακούσω πόδια που πίσω γύρισαν, φωνές πίσω απ' την πόρτα... |
Pages:
(3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |