| Σωκράτης Μάλαμας |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) [1] 2 3 ... Last » ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| malamatenios |
Posted: February 14, 2008 01:18 pm
|
|
Group: Super Moderator Posts: 435 Member No.: 466 Joined: April 04, 2007 |
Ας προτείνουμε εδώ κάποιες ταινίες που τις έχουμε δει και μας άρεσαν,είτε πρόκειται για φετινές είτε για παλαιότερες.Φυσικά, αν κάποιος θέλει να επισημάνει και κάποιο soundtrack που τράβηξε την προσοχή του θα ήταν ευπρόσδεκτο,όπως επίσης και καλαίσθητες αφίσες ταινιών.
Ξεκινάω προτείνοντας δύο ταινίες που είδα πριν μερικούς μήνες και μού άρεσαν πολύ. 1."Ο λαβύρινθος του Πάνα"(El Laberinto del Fauno/Pan`s Labyrinth) 2006, του Μεξικανού Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο:απαιτεί κάποιες ιστορικές και μυθολογικές γνώσεις,αλλά τη θεωρώ από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.(Όποιος την δει ας έχει στο νου του ότι ο Πάνας στους υπότιτλους αναφέρεται ως Φαύνος). 2."13 Tzameti" (2005) του Γεωργιανού (που ζει και δημιουργεί στη Γαλλία) Γκέλα Μπαμπλουάνι. Ασπρόμαυρη ταινία (!) καταπληκτική κατά την άποψή μου. -------------------- ‘‘...κι αν σου πουν πως μ’είδαν τύφλα
πες τους το’κανα για σένα...’’ |
| Sotrek |
Posted: February 14, 2008 01:54 pm
|
![]() Administrator Group: Admin Posts: 921 Member No.: 1 Joined: July 04, 2005 |
Όμορφο θέμα και πολύ ενδιαφέρον!
ας προσθέσω κι εγώ 2 ταινίες που μου έκανα πολύ εντύπωση: 1) Η Θάλασσα μέσα μου 2) Ανάμεσα -------------------- ..στα μάτια τα ψιχαλιστά πόχ' έρωτας καρτέρι..
|
| thanasiskar |
Posted: February 14, 2008 02:20 pm
|
![]() Group: Members Posts: 516 Member No.: 121 Joined: December 28, 2005 |
Μιλα της
2046 Χαμενοι στη μεταφραση Donnie Darko Σινεμα ο Παραδεισος Το τελος μιας σχεσης Ο τελευταιος πειρασμος Οι τρεις ταφες του Μελκιαδες Εστραδα και θα επιστρεψω... This post has been edited by thanasiskar on February 14, 2008 02:20 pm -------------------- Μα πάντα εκεί που κάθομαι μόνος και συλλογιέμαι
τα πράγματα της ζήσης μου που πέρασαν γοργά έχω το νου μου ακοίμητο μήπως και ξανακούσω πόδια που πίσω γύρισαν, φωνές πίσω απ' την πόρτα... |
| Notias |
Posted: February 14, 2008 03:27 pm
|
|
η κολιτσίδα του Σωκράτη Group: Members Posts: 678 Member No.: 300 Joined: September 21, 2006 |
Λοιπόν...Θα γράψω ότι θυμάμαι!!!
Kλασικές παλιες: The big Lebowski, La vita e bella, The godfather I,II, The shawshank redemption, Shindler's List, One Flew over the cuckoos' nest, Goodfellas, Fightclub, Taxi driver, American History X, Amelie, The shining, Alien Πιο καινούριες: The departed, The Perfume, The prestige, Million Dollar Baby, Gladiator, V for Vendetta, Finding Nemo Αυτά...πολύ του Hollywood είμαι ε; -------------------- Καθρεφτάκι ο έρωτα στο κλουβί του κόσμου...
|
| Gaougalos |
Posted: February 14, 2008 05:06 pm
|
![]() Group: Members Posts: 54 Member No.: 381 Joined: December 07, 2006 |
Παιδιά, δείτε οπωσδήποτε το zeitgeist:The movie.
-------------------- ![]() |
| Stella* |
Posted: February 17, 2008 06:12 pm
|
|
Group: Members Posts: 16 Member No.: 786 Joined: January 13, 2008 |
Επίσης "ο Βασιλιάς" του Νίκου Γραμματικού είναι πολύ καλή ταινία..και με μουσική Θανάση!
Απο τις λίγες ελληνικές ταινίες που ευχαριστήθηκα.. -------------------- Τις χίμαιρες μας τις ξέβρασε το κύμα..
|
| άρρητο |
Posted: February 18, 2008 03:54 pm
|
![]() παλιοΜαλάμω Group: Members Posts: 400 Member No.: 53 Joined: August 22, 2005 |
Οι ζωές των άλλων
Η θάλασσα μέσα μου Ασκήσεις ηρεμίας Veronica Guerin: θανάσιμη αποκάλυψη Peppermint V for Vendetta ............................... και φυσικά Ψάχνοντας τον Νέμο This post has been edited by άρρητο on February 18, 2008 03:55 pm -------------------- ..θέλει, αστέρι μου , ατέλειωτα νυχτέρια να γίνει η κάμπια χρυσαλίδα και μετάξι
|
| δάφνη |
Posted: February 22, 2008 11:38 pm
|
|
Group: Members Posts: 244 Member No.: 118 Joined: December 20, 2005 |
amores perros
coffee and cigarrettes 21 gramms mar adentro 2046 memento the eternal sunshine of a spotless mind before night falls paris je t'aime a night on earth oldboy the party filantropica requiem for a dream les choristes la comunidad ο βασιλιάς διόρθωση .. θα επανέλθω! -------------------- " ..άγνωστο θαύμα η ζωή
καταμεσής στο πουθενά.. ελπίδες κι όνειρα γεννά..." |
| noa6064 |
Posted: May 28, 2008 01:27 pm
|
![]() Συνοδός του Σωκράτη Group: Admin Posts: 1.094 Member No.: 57 Joined: August 25, 2005 |
-------------------- Διαβάστε τους ανανωμένους κανόνες του φόρουμ!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Όσα κομμάτια κι αν μπορέσεις να ενώσεις δε θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις.. |
| Asmodaius |
Posted: May 28, 2008 01:48 pm
|
|
Group: Members Posts: 190 Member No.: 265 Joined: August 24, 2006 |
Πρόσφατα είδα τη ταινία "Lord of the War" με τον Nicolas Cage. Πολύ όμορφη ταινία. Την προτείνω!
-------------------- "You burry your fears and your heads in the sand, so you'll never hear the cry of the land.."
|
| malamatenios |
Posted: May 28, 2008 02:00 pm
|
|
Προχτές είδα την ταινία A beautiful mind (Σκηνοθ.:Ρον Χάουαρντ,2001).Πολύ καλή ταινία,αν δεν την έχετε δει αναζητήστε την.
Ειδικά όσοι σπουδάζουν οικονομικά ή μαθηματικά ή όσοι έχουν έρθει σε επαφή με "θεωρίες παιγνίων" να την δουν οπωσδήποτε γιατί η ταινία είναι στην ουσία βιογραφία του Νομπελίστα μαθηματικού John Nash -------------------- ‘‘...κι αν σου πουν πως μ’είδαν τύφλα
| thanasiskar |
Posted: May 28, 2008 04:28 pm
|
||
Ενα αριστουργημα οπως συνηθιζει να μας χαριζει τα τελευταια χρονια ο Κιμ Κι Ντουκ! Σταθη δες και το ολομοναχοι μαζι (του ιδιου) αν δεν το εχεις δει ηδη! -------------------- Μα πάντα εκεί που κάθομαι μόνος και συλλογιέμαι
τα πράγματα της ζήσης μου που πέρασαν γοργά έχω το νου μου ακοίμητο μήπως και ξανακούσω πόδια που πίσω γύρισαν, φωνές πίσω απ' την πόρτα... |
||
| kithara4 |
Posted: May 31, 2008 05:01 pm
|
|
Group: Members Posts: 224 Member No.: 830 Joined: February 23, 2008 |
προτείνω να δείτε
Ameli -φοβερή μουσική το ονομα μου είναι sam Cinema ο παράδεισος Υπερηφάνεια κ προκατάληψη The prestige Η ζωη του Ντειβιντ Γκειλ(φοβερη μιλάει για την θανατική ποινή) Το ημερολόγιο White Chicks(κωμωδία) και από παιδικα ψάχνωντας το νέμο οι απίθανοι στην εποχή των παγετώνων 1 κ 2 Μπαμπούλας ΑΕ Happy feet το πολικό εξπρες(αλλα πέρασε είναι χριστουγεννιάτικο) -------------------- Πυξίδα μου ενά χαμένο βλέμμα.....
|
| malamatenios |
Posted: September 30, 2008 06:39 pm
|
|
WALL-E
Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πρέπει να παίζεται ακόμη σε πολλούς κινηματογράφους. Είναι animation αλλά εξαιρετικά καλοφτιαγμένο σε σημείο που ξεχνάς ότι στην οθόνη βλέπεις κινούμενα σχέδια. Από αισθητικής άποψης πάρα πολύ καλή. Ασχολείται με την καταστροφή του περιβάλλοντος κάπως επιδερμικά αλλά γενικά αξίζει. Είναι δημιούργημα της "Pinax" που έχει φτιάξει και τον "Ρατατούη". -------------------- ‘‘...κι αν σου πουν πως μ’είδαν τύφλα
| thanasiskar |
Posted: October 01, 2008 01:54 am
|
||
Μολις με επεισες να το δω! -------------------- Μα πάντα εκεί που κάθομαι μόνος και συλλογιέμαι
||
Pages:
(4) [1] 2 3 ... Last » |
![]() ![]() ![]() |