| Σωκράτης Μάλαμας |
Help
Search
Members
Calendar
|
| Welcome Guest ( Log In | Register ) | Resend Validation Email |
|
|
| Pages: (4) « First ... 2 3 [4] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| theofil |
Posted: October 26, 2009 12:35 pm
|
|
Group: Members Posts: 32 Member No.: 411 Joined: January 15, 2007 |
Για όσους είδαν την ψυχή βαθιά,προτείνω και μία άγνωστη στους πολλούς ταινία ελληνική για τον εμφύλιο,τα χρόνια της θύελλας του Τζίμα.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1_...%BB%CE%B1%CF%82 -------------------- Μοιάζουν στη θέση τους σωστά κι ωραία βολεμένα, τα κλάματα και οι χαρές, τα θέατρα και οι αγορές,του κόσμου τα μυστήρια και τα βασανιστήρια,ΜΟΙΑΖΕΙΣ και συ με ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
|
| malamatenios |
Posted: October 26, 2009 10:25 pm
|
||
|
Group: Super Moderator Posts: 433 Member No.: 466 Joined: April 04, 2007 |
Να την δείτε, αλλά όσοι δεν ξέρετε και πολλά πράγματα για τα γεγονότα της περιόδου '40-'49 και έχετε διάθεση να πάρετε μια ιδέα, προτιμήστε τον "Θίασο" του Αγγελόπουλου. Με την ταινία του Βούλγαρη - κατά τη γνώμη μου - πιο πολύ θα μπερδευτείτε παρά θα καταλάβετε... -------------------- ‘‘...κι αν σου πουν πως μ’είδαν τύφλα
πες τους το’κανα για σένα...’’ |
||
| koureasnikos |
Posted: October 27, 2009 11:30 pm
|
![]() Group: Members Posts: 78 Member No.: 1.296 Joined: March 25, 2009 |
.......καλησπερα ''οι εραστες του αρκτικου κυκλου'' -''los amantes del circulo polar''
-[χουλιο μεντεμ]σκηνοθεσια -[Γκαελ γκαρσια μπερναλ] πρωταγωνιστικο ρολο ...απ τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.... -------------------- ψυχή μου διψασμένη....καρδιά παράφορη...
|
Pages:
(4) « First ... 2 3 [4] |
![]() ![]() ![]() |